F-Musiikki

F-musiikkiUrjala Soikoon! -kamarimusiikkifestivaali saa F-Musiikilta konserttien ajaksi käyttöönsä Bösenforfer 214 Vienna Concert -flyygelin.

Wieniläisen kulttuurin inspiroima moderni huippuflyygeli Bösendorfer 214VC soveltuu pidempien koskettimiensa ja bassokieltensä sekä laajemman kaikupohjansa ansiosta konserttiflyygeliksi pienempiin konserttisaleihin.
Bösendorfer käytti noin kuusi vuotta täysin uuden konserttiflyygelimallin kehittämiseen. Flyygelissä on ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa käytetty 3D-suunnittelua ja CNC-puuntyöstöä. 280 Vienna Concert esiteltiin lokakuussa 2015. Se on ollut menestystarina: tänä syksynä ylittyy 100 kappaleen tuotantomäärä. Soitin on tuonut Bösendorferille paljon uusia ystäviä.

280 Vienna Concert -mallin vaikuttava dynamiikka, erinomainen kosketus, poikkeuksellinen erottelu ja monet muut ominaisuudet on nyt saatu 214-kokoluokkaan. 214 Vienna Concert esiteltiin Euroopassa kesällä 2016 ja USA:ssa keväällä 2017. Malli on herättänyt suurta mielenkiintoa oppilaitoksissa, seurakunnissa ja yksityiskodeissa.