Ohjelma

Perjantai 2.11.

19.00
Ajan lopussa?
Säätiötalo, Urjalantie 9
30 / 15 € (opiskelijat)

Georg Benjamin: Viola, Viola
Dmitri Shostakovitsh: Jousikvartetto nro 8, op. 110 c-molli
Oliver Messiaen: Quatuor pour la fin du temps (”Aikojen lopun kvartetto”), III osa Abime des oiseaux

Väliaika: Illan makupalat

W. A. Mozart: Klarinettikvintetto A-duuri, KV 581

ILLAN MAKUPALAT
Markus Aremo
18 €

Haudutettua kurpitsaa, kurpitsamaitoa ja oliiviyrttiä
Marinoitua tofua, parsakaalia ja inkivääriä
Avomaakurkkua, hummusta ja kuusiöljyä

Otamme huomioon allergiat ja erikoisruokavaliot, joista on ilmoitettu osoitteeseen info@urjalasoikoon.fi viimeistään 31.10.

Anniskelusta vastaa Ravintola Onnellinen.

Lauantai 3.11.

13.00
Kuulaassa valossa
Lounaskonsertti

Säätiötalo, Urjalantie 9
65 / 45 € (opiskelijat)

Kirvelikeittoa, karitsanpotkaa ja kurkkua

Ernst von Dohnányi: Serenadi jousitriolle, op. 10 C-duuri

Haudutettua kuhaa, punajuurta ja vermuttikastiketta

Carl Maria von Weber: Klarinettikvintetto op, 34 B-duuri

Suklaapaistos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata

Johannes Brahms: Klarinettikvintetto op. 115 h-molli, osa II

Ennakkovaraus välttämätön. Otamme huomioon allergiat ja erikoisruokavaliot, joista on ilmoitettu osoitteeseen info@urjalasoikoon.fi viimeistään 31.10.

Anniskelusta vastaa Ravintola Onnellinen.

Lauantai 3.11.

20.00
Ilossa ja rauhassa
Urjalan kirkko, Urjalantie 12
20 / 10 € (opiskelijat)

Sibelius-lukion kamarikuoro, joht. Reijo Aittakumpu
Kuusisto, Maasalo, Makaroff, Ojanperä, Sariola ym.

Sunnuntai 4.11.

10.30-16.00
Nuutajärven lasikylä, Pruukinraitti

10.30
Rakas, sinä lennät
Ilma-akrobatiaa. Vapaaehtoinen käteismaksu Indonesian lasten hyväksi UNICEFin kautta.

11.00-13.00
Musiikillinen brunssi
Kahvila + Keittiö Sylvi
Lauluyhtye lilli
28 €

Menu:
Vihersalaatti
Sitrussalaatti & halloumia (L, GL)
Kurkku-punasipuli-jogurtti-slaw (L, GL)
Kidneypapusalaatti dijon-kastikkeella (VG, GL)
Paahdettu kurpitsa-granaattiomenansiemensalaatti (V, GL)

Sylvin kaalipiirakka (L)
Juustogratinoitua paahdettua perunaa pekonilla & punasipulilla (L, GL)
Espanjalainen tortilla-munakas kukkakaalista (L, GL)
Chorizoa (L)

Croissanteja & Sylvin omena-raparperihilloa (L, GL)

Sylvin uunituoreet:
Perunarieskat (L, myös VG)
Punajuuripataleipää (VG)
Mallasleipää (VG)

Mustapapuhummus (VG, GL)
Ruohosipulituorejuusto (L)
Voi (L)

Turkkilaista jugurttia & Sylvin kaura-pähkinä-karpalogranolaa (L, GL)
Puolukka-kookos-smoothie (VG, GL)

Kahvi
Luomutee
Appelsiinituoremehu
Omenatuoremehu

Muutokset mahdollisia.

Vegaaniversio saatavana useimmista ruoista etukäteen tilattuna.
Ilmoitathan kaikista erityisruokavalioista 2.11. mennessä osoitteeseen info@sylvi-tyyne.fi, kiitos.

13.00
Muunnelmissa
Bridget Allaire: Variations. Taidenäyttelyn avajaiskonsertti


Red Brick Gallery, Nuutajärvi
20 / 10 € (opiskelijat)

Antonin Dvořa: Terzetto C-duuri, op. 74
W. A. Mozart: Huilukvartetto D-duuri KV 285

14.00
Kakkubuffet
15 €

Markus Aremo

Mustikkatiramisu
Tyrnivalkosuklaatorttua
” Omenahyve”
Suklaamurukeksejä
Kauralastuja

15.00
Haikeissa tunnelmissa
Vanhan pajan sali
15 / 8 € (opiskelijat)

Ludwig v. Beethoven: Kvartetto B-duuri, op. 18 nro 6

Tapahtuman taiteellinen johtaja: Teemu Kupiainen, alttoviulu

Muut esiintyjät:
Petri Aarnio, viulu
Tuomas Lehto, sello
Hanna Hohti, alttoviulu
Harri Mäki, klarinetti
Bridget Allaire-Mäki, fagotti
Sibelius-lukion kuoro
Lauluyhtye Lilli

PIDÄTÄMME OIKEUDEN OHJELMANMUUTOKSIIN.

Tiedustelut: Laura Jänisniemi 050 371 7467