Markus Aremo

Markus AremoMuusikin peesaaja

Ruoanvalmistuksen vastapainoksi valitsen itse usein musiikin. Musiikki vie ajatukset muualle, ja on helppo unohtaa arki. Ruoka ja musiikki -yhdistelmä on minun tapani osallistua yhtyeen toimintaan. On jännittävää tavata soittamisen ammattilaisia. Musiikin taitajia on helppo arvostaa, heidän ammattitaitonsa on kovan työ tulos.

Itse olen toiminut ravintola-alalla kokkina, keittiömestarina ja yrittäjänä. Ravintola George ja Carma palkittiin Michelin-tähdillä ja La table -ravintola noteerattiin Bib gourmand -merkinnällä. Vuoden kokki 1999 -palkinto vauhditti uraani keittiössä ja osallistuminen kansainvälisiin kilpailuihin kartutti ammattitaitoa.

On ollut hienoa olla mukana ravintola-alan kehittymisessä Suomessa. Parasta on kuitenkin ollut yhdessä tekemisen tunne ja tietysti tyytyväiset asiakkaat.