Blogi

Hyvä yleisö, kiitos kärsivällisyydestä!

Laura Jänisniemi

heinäkuu 11th, 2014

0 Comments

Lauran avausUrjala soikoon! -verkkosivut ja lipunmyynti ovat hieman ruopineet lähtökuopissaan, mutta nyt alkaa kaikki olla tolallaan – ja minä melkein tolaltani riemusta. Kiitos Kalle ja Eero, kun olette jaksaneet puurtaa yötä myöten ja ottaneet nurisematta vastaan muutokset ja korjaukset ja korjauksenkorjaukset. (Muutamia syviä huokauksia olen kyllä kuullut, tai sitten se on ollut kuorsausta.)

Lämpimät kiitokset jo tässä vaiheessa myös Urjala soikoon! -taustakolmikon muille jäsenille eli Teemu Kupiaiselle ja Markus Aremolle. Kun uutta tapahtumaa aletaan rakentaa tyhjästä, pelkät ideat eivät riitä, vaan tarvitaan raakaa työtä. Teillä on muitakin hommia kasapäin, ja silti olette uskoneet tähän tapahtumaan ja antaneet sille aikaanne. Yhteistyö on ollut rentoa ja mutkatonta, ja on ilo kuulua tiimiin, jossa jokainen saa tehdä sitä mistä eniten nauttii: Teemu musiikkia ja taiteellista kokonaisuutta, Markus menua (ks. ohjelmasivulta, slurps) ja minä tätä taustasäätöä.

Tämän viikon iloisin uutinen lippukaupan avautumisen ohella on ollut se, että saamme sunnuntain konserttiin sellistiksi tunnetun ja tunnustetun Erkki Raution. Hän täydentää taiteilijajoukkoa, johon kuuluu monta muutakin vaikuttavaa nimeä; heistä lisää myöhemmissä bloggauksissa.

Jos en pitäisi kesästä niin paljon, toivoisin että syyskuu tulisi vielä nopeammin. Odottavan aika on pitkä, mutta valmistautujan aika loppuu aina melkein kesken. Mutta vain melkein.

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *